Начало

| Контакти | Цени | Вход за клиентиКакво е кавитация ?

Кавитация Cavi-Lipo color_1.jpg

Това е един от най-важните съвременни терапевтични методи с активно приложение в медицината и козметологията. Кавитацията като физическо явление характерно за течности и представлява образуване на мехурчета, изпълнени с газ или пара. Кавитацията бива хидродинамическа и акустична. Хидродинамичната се предизвиква при понижаване на налягането, а акустичната – при преминаване през течността на акустични вълни с голяма интензивност. В медицината се използва повече акустичната кавитация.

Кавитация – сфери на приложение
Кавитацията се използва широко в съвременната медицина. Особено важно е приложението и в естетическата медицина, където чрез нея се избягва хирургическата липосукция. Чрез кавитацията мастните натрупвания се стопяват, изхвърлят се през отделителната система и целулитът изчезва.
Същината на ултразвуковата кавитация е въздействие на  ултразвукови вълни с ниска честота върху мастната тъкан. В междуклетъчното пространство се създават микроскопични мехурчета, нарушаващи цялостта на мембраните на мастните клетки без да засягат околните структури. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и в крайна сметка всичко излишно и преработено се отделя с урината.

Кавитация – приемущества
Кавитацията или както още я наричат нехирургическата липосукция е единствения ефективен и безопасен неинвазивен метод за отстраняване на излишната мастна тъкан.
Тя има следните приемущества:

                     бърз ефект

                     без травми и необходимост от възстановяване

                     резултатите се запазват за дълго време

До скоро ултразвуковите апарати не се използваха за кавитация. В момента обаче съществуват много разработени модели, които се използват при лечение на свръх –тегло и целулит, както в медицината, така и в различни козметични, СПА и спортни центрове.

Защо да изберете CAVI – LIPO?

CAVI-LIPO е втора генерация апарат за ултразвукова кавитация, който се използва ефективно и безопасно с цел разграждане на целулита и отделяне на излишната мазнина от организма. Произвежда се в Южна Корея, страна с доказани традиции в модерните технологии, където се държи на високо качество, ефективност, практичност и дизайн. Този апарат е хит в много източни, но и в някои европейски страни, благодарение на уникалните показатели и ефективността си. Фирмата производител SKINREX Co. заема лидерски позиции в този бранш и е специализирана в производството на апаратура за медицински и бюти центрове. 

Основните характеристики за SKINREX са: ИНОВАТИВНОСТ, ПРОГРЕСИВНОСТ и КРЕАТИВНОСТ, а за CAVI-LIPO са: ЕФЕКТИВНОСТ, БЪРЗИНА и БЕЗОПАСНОСТ.

SKINREX има 2 научно-развойни екипа за електронната техника и инженерингова дейност, които работят съвместно с изследователски център, който е в тясно сътрудничество с най-големия медицински университет в Южна Корея, гр. Данкок, както и с клиники в Япония, където също се извършват тестове. Всички апарати и продукти са резултат от задълбочени изследвания и тестове и задължително преминават през отдела за качество и контрол. Фирмата притежава сертификати ISO 13485, ISO 9001, ISO 14001. Апаратът CAVI-LIPO притежава CE сертификат.

Ефективна ултразвукова кавитация с CAVI – LIPO

Апаратът CAVI-LIPO е предназначен за нискочестотна ултразвукова кавитация и се използва ефективно и безопасно с цел разграждане на целулита и отделяне на излишната мазнина от организма. Уникалното при него е, че не само разрушава мастните клетки, но и разтваря мазнините, така че те да бъдат изведени естествено чрез отделителната система.  Този процес е необратим и напълно безвреден. Резултатите от кавитацията се виждат веднага и се запазват трайно във времето. CAVI-LIPO е ефективен и безопасен, тъй-като ултразвуковите накрайниците са специално проектирани да се фокусират само върху върху мастните тъкани без да засягат околните структури. Благодарение на специална технология неприятният звук и вибрациите не се усещат. Това е най-деликатният, ефективен и безопасен метод за разграждане на мазнините и пълното им разтваряне. CAVI-LIPO разтапя мазнините и те никога не се връщат в предишната си целулитна форма. CAVI-LIPO притежава уникален силиконов ултразвуков накрайник, проектиран специално за третиране на целулита.

Благодарение на кавитацията може да се промени формата на тялото, да се намали обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без вреда за организма и без неприятния звук в ушите. Единственото условие е пиенето на вода в големи колечества преди и след процедурите, за да се улесни елиминирането на отпадните продукти. Резултатите са индивидуални, но е възможно да се редуцират обиколки до 3 см за една процедура. Необходими са от 6 до 12 процедури, като интервалът между тях може да варира от 5 до 10 дни.

Препоръки:
В периодите на провеждане на процедурите трябва да се спазва едно много важно правило. Всеки ден трябва да се пие много вода, минимум 2 литра на ден! За по-добре резултати се препоръчват масажи, умерена и регулярна физическа активност и балансирана диета за улесняване на извеждането на мазнините от тялото.

Противопоказания
Процедурата не се изпълнява в следните случаи:

-    при деца и подрастващи;
-    при бременни или кърмещи жени; 
-    при дисфункция на черен дроб (хепатит, цироза и т.н.);
-    при хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението; 
-    при наличие на медицински метални заместители или устройства, или пейсмейкър; 
-    при кожни заболявания.

Работи се локално – две до три зони по избор (максимум до 40 минути работа с Cavi-Lipo на процедура):

                     седалище, 

                     вътрешна част,

                     външна част,

                     корем, 

                     паласки,

                     ръце,

                     прасци,

                     колена.

Спецификация на CAVI  LIPO :
Ултразвуков честотен обхват: 25 кHz 
Електрическо захранване: 100-120V/220-240V, 50/60Hz 
Мощност: 60W 
Размери: 1.2m H x 0.4m W x 0.4m D / 30kg 
2 накрайника: 1 с титаниево покритие на главата, 
1 със силиконово покритие
Графичен LED екран 5” 
Бутони, лесни за работа
Разкошен дизайн и LED светлина.

РЕЗУЛТАТИ:

BA_Cavi_Lipo_Japan_2.jpgBA_Cavi_Lipo_Japan_3.jpg

 

BA_Cavi_Lipo_Japan_4.jpg BA_Cavi_Lipo_Japan.jpg


www.kristal2000.com Спортен център КРИСТАЛ - София, бул. Ломско шосе №207, тел: 02 / 937 97 11
webdesign: AISYS Ltd.